Despre active mobility în orașul ideal, cu Delia Mitcan, Innovation Lifecycle Officer @ EIT Urban Mobility

În episodul 6 și ultimul din acest sezon, ne-am întâlnit virtual cu un specialist din Olanda, o țară model la capitolul mobilitate urbană și admirată mai ales pentru cultul bicicletei. Am vorbit despre active mobility în orașul ideal, cu Delia Mitcan, Innovation Lifecycle Officer @ EIT Urban Mobility.

Despre micromobilitate și trotinete electrice, cu Cristian Sălceanu, Country Manager @ Bolt Romania

L-am invitat pe Cristian Sălceanu, Country Manager @ Bolt Romania, să povestim despre micromobilitate ca o consecință firească a aglomerării orașelor, despre trotinetele electrice și despre cum vede Cristian viitorul transportului urban.

Cum scoatem oamenii din mașini, cu Tudor Măcicășan, expert în mobilitate durabilă

Vine, vine primăvara, iar noi ne-auzim iar în toată țara, căci ne-am întors cu episodul 4 și primul din acest an. Ne-am întâlnit pe Zoom cu un expert în mobilitatea urbană sustenabilă, pentru a înțelege cum se conturează orașele frumoase și în ce constă puterea lor de a scoate oamenii din mașini.

SMART cities în România, cu Vlad Tăușance

În cel de-al treilea episod al podcastului În timp real și ultimul din acest an, l-am invitat pe Vlad Tăușance la o discuție despre trendurile dezvoltării durabile a orașelor și despre cum se face planificarea în acest context în orașul românesc.

Despre sănătate urbană, cu dr. Cezar

Ce înseamnă un oraș sănătos? Cum ar trebui să arate sistemele de mobilitate urbană pentru a îmbunătăți calitatea vieții? Cum ne continuăm viața, depășind anxietatea cauzată de virusul SARS-CoV-2?

Despre AI și mobilitate urbană, cu Gabi Marchidan, Head of Research & AI @ Tranzy

Primul episod al podcastului În Timp Real te va face să înțelegi mai bine ce înseamnă Inteligența Artificială pentru mobilitatea urbană, de ce digitalizarea transportului public este dezirabilă și cum trecem la fapte.

1 2